menu

Családireceptkönyv.hu

Sütőben sült fánk (paleo)


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


5 dkg Yungas zöldbanán liszt
3 tojás
2 teáskanál glutén és foszfátmentes sütőpor
1 vaníliarúd kikapart magjai
1/2 dl víz
2 evőkanál folyékony kókuszolaj
5 dkg porrá őrölt eritrit
csipet só

a díszítéshez:
2 dkg minimum 75 %-os étcsokoládé

a kenéshez:
diónyi kókuszolaj

Elkészítés:


A fánk hozzávalóit alaposan összekeverjük, majd a jól kiolajozott formába töltjük. 175 fokra előmelegített sütőben 13-15 perc alatt készre sütjük. Kihűtjük. A felolvasztott csokoládét egy zacskó sarkába kanalazzuk. Kis lyukat vágunk rá és a csokit a fánkokra spricceljük. Azonnal fogyaszthatjuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


http://tucsokbogar.blogspot.hu/2015/02/sutoben-sult-fank-paleo.html

Sütőben sült fánk (paleo)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Matiz
Szilvás pite
Szilvás pite

A tojást a cukorral összekeverjük hozzáadjuk az olajat a citromhéjat sütőport és a lisztet majd simára keverjük.A tepsit kivajazzuk majd zsemlemorzsával megszórjuk. Beleöntjük a té...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Aranygaluska
Aranygaluska

A tészta alapanyagát összegyúrni, ½-3/4 órát keleszteni, ha megkelt 4 részbe osztani. Kb fél centinyire kinyújtani, megkenni a diókrémmel és feltekerni. ½ cm-es darabokra szeleteln...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ildikó
osztrák meggyes tekercs
osztrák meggyes tekercs

Lsd a videót!

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kata
Zserbógolyó
Zserbógolyó

1. A barackokat meglocsoljuk az alkohollal és a vízzel, és állni hagyjuk kb. 1 órán át. 2. Húsdarálóval megdaráljuk az aszalt barackokat, majd hozzáadjuk az összes többi hozzávaló...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk