5 dkg Yungas zöldbanán liszt
3 tojás
2 teáskanál glutén és foszfátmentes sütőpor
1 vaníliarúd kikapart magjai
1/2 dl víz
2 evőkanál folyékony kókuszolaj
5 dkg porrá őrölt eritrit
csipet só
a díszítéshez:
2 dkg minimum 75 %-os étcsokoládé
a kenéshez:
diónyi kókuszolaj
A fánk hozzávalóit alaposan összekeverjük, majd a jól kiolajozott formába töltjük. 175 fokra előmelegített sütőben 13-15 perc alatt készre sütjük. Kihűtjük. A felolvasztott csokoládét egy zacskó sarkába kanalazzuk. Kis lyukat vágunk rá és a csokit a fánkokra spricceljük. Azonnal fogyaszthatjuk.
http://tucsokbogar.blogspot.hu/2015/02/sutoben-sult-fank-paleo.html
A tojást a cukorral összekeverjük hozzáadjuk az olajat a citromhéjat sütőport és a lisztet majd simára keverjük.A tepsit kivajazzuk majd zsemlemorzsával megszórjuk. Beleöntjük a té...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tészta alapanyagát összegyúrni, ½-3/4 órát keleszteni, ha megkelt 4 részbe osztani. Kb fél centinyire kinyújtani, megkenni a diókrémmel és feltekerni. ½ cm-es darabokra szeleteln...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLsd a videót!
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A barackokat meglocsoljuk az alkohollal és a vízzel, és állni hagyjuk kb. 1 órán át. 2. Húsdarálóval megdaráljuk az aszalt barackokat, majd hozzáadjuk az összes többi hozzávaló...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű