Hozzávalók:
1 felszúrt dagadó
2 evőkanál zsír
törött bors
só
a töltelékhez:
1 vöröshagyma
1 répa
1 bébi cukkini
20 dkg spenót
2 tojás
1 csapott evőkanál Nocarb rostmix
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál zsír
törött bors
só
A dagadót kívül belül sózzuk, borsozzuk. Megtöltjük a töltelékkel, amihez az apróra vágott vöröshagymát üvegesre fonnyasztjuk a zsírban. Hozzáadjuk az apróra reszelt sárgarépát és cukkinit, valamint a laskára vágott spenótot. Ízesítjük sóval, törött borssal, összezúzott fokhagymával. Ha a zöldséget levet eresztettek a tűzről lehúzva hozzáadjuk a rostmixet és a villával felvert tojásokat. A dagadó nyílását összetűzzük. Tűzálló tálba tesszük. Alá kevés vizet öntünk, Tetejét forró zsírral meglocsoljuk, majd fóliával lefedve 175 fokos sütőben 45 percig sütjük, majd a fóliát eltávolítva, a hőmérsékletet 220 fokra emelve még annyi ideig amíg a hús szépen mindenütt megpirul.
http://panitakedvencei.blogspot.hu/2016/04/tavaszi-toltott-dagado-paleo.html
1. A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, mindkét oldalukat megkenjük mustárral és egymásra téve egy órára a hűtőbe tesszük. 2. Ha tehetjük a pácolást végezz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA feldarabolt oldalast zöldséges, hagymás, fokhagymás sós-borsos alaplében kis lángon, mint a húslevest szokás, előfőzzük (kb. 2 óra alatt, egész puhára főzzük- szúrjunk bele egy v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkb 8 paprikábol 1 vöröshagymábol 1 paradicsombol lecsót készittünk. Közben a husokat jó nagyra kiklopfolom. Sózom, borsózom. Amikor a lecsó kész hozzáadom a felvert, tojáso...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesKenyértészta: Főzzük meg a burgonyát, törjük össze, és hagyjuk kihűlni. Az élesztőt 1 dl tejjel és 1 kávéskanál cukorral futtassuk fel. Öntsük egy tálba a maradék fél dl tejet,...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes