menu

Családireceptkönyv.hu

Teriyaki csirkemell (paleo)


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 csirkemellfilé

a páchoz:
4 evőkanál Coconut secret teriyaki aminó szósz
1 evőkanál muskotályos borecet
1 gerezd összezúzott fokhagyma
1 teáskanál összezúzott friss gyömbér
a sütéshez:
2 evőkanál kókuszolaj

a körethez:
2 brokkoli
törött bors


továbbá:
fekete szezámmag
szezámmag

Elkészítés:


A csirkemellfilét kisebb kockára vágjuk. Sózzuk. A pác hozzávalóit összekeverjük. A csirkemellre öntjük. Hűtőszekrénybe téve 1-2 órán keresztül, néha átforgatva hagyjuk pácolódni, majd a felforrósított olajban jól átsütjük. Tálaláskor szárazon megpirított szezámmagot szórunk rá. Főtt brokkolival kínáljuk, amihez a kisebb rózsáira szedett brokkolit forrásban lévő sós vízben 6 perc alatt puhára főzzük és tálaláskor meghintjük őrölt borssal.

Trükkök, tippek, praktikák:


http://panitakedvencei.blogspot.hu/2016/03/teriyaki-csirkemell-paleo.html

Teriyaki csirkesaláta?

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Narancsos mézes csirke
Narancsos mézes csirke

Az alaposan megmosott narancsok héját lereszeljük, majd levüket kifacsarjuk. A szezámmagot egy tiszta serpenyőben kicsit megpirítjuk. A csíkokra vágott csirkemell filét sózzuk, b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ildikó
Madárfészek
Madárfészek

A karajból nyitott szeleteket vágonk. kikloffoljuk, sózzuk borsozzuk. A zöldhagymát és petrezselymet durvára vágjuk. A keményre főzött tojásokat hosszában félbevágjuk. A sárgáját...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Erdei gombás sült csirkecomb
Erdei gombás sült csirkecomb

A csirkecombokat ízlés szerint megszórjuk grill fűszerrel. Érdemes használat előtt megkóstolni a grill fűszert, mert nem mindegyik egyformán sós. Az enyém enyhén sós volt. Egy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok
Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok

Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba. Tepsibe...

Elkészítési idő: 60-120 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk