Hozzávalók:
80 dkg reszelt alma, 5 dl víz, 6-8 evőkanál cukor, 2 csomag citrom pudingpor, 3-4 evőkanál rum ill. rumaroma, 1 doboz babapiskóta
A 2 csomag pudingport 1 dl vízzel mix-fixben elkeverjük. Az almát 4 dl vízben a cukorral megpároljuk (10-15 perc). Ha puha, hozzákeverjük az oldott pudingot. Jól összekeverjük és a desszertgyűrű formába öntjük. Rummal meglocsolt babapiskóta darabokat is rakhatunk bele, amikor kiöntjük a desszertes formába, így még finomabb és gazdagabb desszertet kapunk. Másnap borítjuk ki.
A sütőt 200 fokra kapcsoljuk. A hozzávalókat csomómentesre összekeverjük. Ezután egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát. Vastagabb almaszeletekkel jól megrakjuk a tetejét...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojások sárgáját és a cukrot gépi habverővel habosra keverjük. 2. Az olvasztott, de nem meleg margarint belecsorgatjuk, 1-2 percig tovább keverjük. 3. A lisztet a sütő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókból tésztát készíttek. Kinyújtom kb. 5mm vastagságúra és 5cm átmérőjű kiszúróval kiszurkálom,sütöm.Ha kihűlt lekvárral összetöltök kettőt.Másnap tortabevonót olvasztok...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A tojásokat szétválasztjuk. ◾️A fehérjét habbá verjük, a sárgáját pedig a cukorral kikeverjük. ◾️A sárgájához hozzáadjuk a vajat, a lisztet és a vaníliakivonatot. ◾️A fehér...
Elkészítési idő: 30 perc + sütés Nehézség: Könnyű