menu

Családireceptkönyv.hu

Baconos-gombás csirketekercs, ropogós husi, krémes l


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



60 dkg csirkemell
40 dkg gomba
1 vörös hagyma
15 dkg reszelt ementáli sajt
12 vékony szelet bacon
1 tojás
olívaolaj
petrezselyem
só, bors

Elkészítés:


A csirkemelleket vékonyan felszeleteljük. Óvatosan dolgozzunk, hogy majd meg tudjuk tölteni. Lesózzuk és állni hagyjuk amíg elkészítjük a tölteléket. A hagymát és a gombát felszeleteljük, olívaolajon megdinszteljük. Mikor elkészült, lecsöpögtetjük és összekeverjük a reszelt sajttal és a tojással. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a felaprított petrezselyemzöldet is. A csirke darabokon egy-egy kanál tölteléket elsimítunk, majd feltekerjük őket. Ezt követően a bacon szeletekbe becsomagoljuk a csirkemelleket. Kivajazott tepsibe tesszük és 30-35 percen át 180 fokon sütjük, amíg aranybarna lesz, apróra vágott petrezselyemzölddel díszítjük. Burgonyával, vagy párolt zöldségekkel tálaljuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


Hamar elkészíthető csirketekercs, mennyei ízek, laktató finomság. A lágy töltelék és a ropogós csirke és bacon tökéletes összhangja.

Baconos-gombás csirketekercs, ropogós husi, krémes l

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kitti
Resztelt csirkemáj
Resztelt csirkemáj

◾️A hagymákat megpucoljuk, félbevágjuk és vékonyan felszeleteljük. ◾️Az olajon vagy zsíron addig dinszteljük, amíg összeesik. ◾️Hozzáadjuk a megtisztított májat, a majorannát é...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Könnyű
share
Csirkecomb - Ketchupos-mézes csirkecombok
Csirkecomb - Ketchupos-mézes csirkecombok

1. A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk. 2. Az olajat elkeverjük a fűszerekkel és az átnyomott fokhagymával. 4. A combokra öntjük a fűszeres olajat, és legaláb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Kriszta
Borzas csirkemell
Borzas csirkemell

A húst 4-5 ujjnyi szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, mustárral megkenjük. A krumplit durván lereszeljük, a hagymát kockára aprítjuk, az 1 tojással, tejjel és liszttel sűrű (majd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Tepsis hús
Tepsis hús

A húsokat sózom, borsozom, majd a morzsába forgatom, utána a tojásba és végül a lisztbe. Forró olajban aranyszínűre sütöm. A tepsibe a 2 leves kockát elmorzsolom, a vizet beleön...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk