menu

Családireceptkönyv.hu

Diós csirkemell


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1/2 csirkemell filé
só, bors
szójaszósz
3 tojás
10 dkg kukorica liszt
5 dkg darált dió

Elkészítés:



Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A filéket csíkokra vágjuk. A sóból, borsból, szójaszószból pácot készítünk, és egy éjszakán át ebben pácoljuk a filéket.

A tojásfehérjéből kemény habot verünk, hozzá keverjük, a kukorica lisztet, a diót, és egy kevés sót. Ebbe a keverékbe mártjuk a hús szeleteket, és teflon serpenyőben kevés olajon ropogósra sütjük.
Párolt zöldséggel kínáljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Diós csirkemell

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Töltött csirke
Töltött csirke

A vöröshagymát kisebb kockákra vágjuk, majd az olajon megpároljuk. Közben a kiflit, vagy zsemlyét kisebb darabokra vágjuk, és a tejben áztatjuk. Utána a kifliket l kinyomkodjuk. Ho...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fűszeres csirkemell gombaraguval és színes tésztával
Fűszeres csirkemell gombaraguval és színes tésztával

A tésztához: A tésztát a csomagoláson leírtak szerint megfőzzük. Közben a cukkinit és a répát megmossuk, zöldséghámozóval vékony csíkokra vágjuk és néhány perc alatt serpenyőben...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kólás BBQ szósz és a legfinomabb csirkeszárnyak
Kólás BBQ szósz és a legfinomabb csirkeszárnyak

Kólás BBQ szószhoz 1. Vágjátok apróra a vöröshagymát és kevés olajon pirítsátok le aranyszínűre. 2. Öntsétek rá a két doboz kólát. 3. Nem a leggusztább dolog ebben a fázis...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bosnyák csirke
Bosnyák csirke

A csirkecombokat megmossuk (én lehúztam a bőrét) és besózzuk. Füstölt szalonnát apróra vágjuk, és az olajon kisütjük, majd ebben a zsiradékban kisütjük a húsdarabokat. Burgon...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk