10dkg köles
3dl víz
3dl kókusztej
4ek xilit
1 citrom leve és héja
1ek kókuszreszelék
A kölest 3dl vízben felteszem főni. Amikor elkezd forrni, hozzáöntöm a 3dl kókusztejet. Ízesítem 4ek xilittel, a citrom reszelt héjával és levével, majd hozzáadom a kókuszreszeléket. Addig főzöm, amíg a köles megpuhul és elfő az összes folyadék. Hagyom kihűlni, majd alufóliába csavarom henger alakban és pár órára a hűtőbe teszem. Feldarabolom, olvasztott étcsokiba mártom, kevés kókuszreszelékkel díszítem.
Az adagokat egyenkét készítjük: egy serpenyőben diónyi vajat olvasztunk, majd elfektetünk 2 szelet szalonnát. Közepes tűzre tesszük, és amikor pirulni kezd, megforgatjuk, majd rára...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAhogy szoktad, készítsd el a palacsinta tésztát. A szalonnákat süsd meg, majd tedd félre, hogy egy kicsit kihűljön. Közben keverd meg a palacsinta tésztát és töltsd egy kiürült,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A kenyér tetejét V alakban bemetsszük, és kibelezzük. Fontos, hogy puha kenyértípust válasszunk, mert ha nem, sütés közben élvezhetetlenre szárad. 2. A bacont felvágjuk, és m...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA portobello gombákat megtisztítjuk, a tönkjüket kitörjük. A petrezselymet, a snidlinget és a gombaszárat felaprítjuk. A krémsajtot sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a zöldfűszereket...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű