menu

Családireceptkönyv.hu

Csokoládé tortakrém tejszínnel


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


500 ml habtejszín
1 csomag főzés nélküli étcsokoládés pudingpor
1 tábla étcsokoládé vagy tortabevonó

Elkészítés:


A hidegre behűtött tejszínt elkezdjük felverni a robotgéppel, majd ha félig felvertük hozzáadjuk a pudingport. Hamar finom masszát kapunk, majd a gőz felett megolvasztott étcsokoládét hozzá keverjük. Azonnal tölthető a tortába és nagyon ízletes krémünk lesz.

Csokoládé tortakrém tejszínnel

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Petrezselymes hamis fasírt
Petrezselymes hamis fasírt

A krumplit a lereszeljük. A hagymát felaprítjuk, majd egy tálban elkeverjük a krumplit a tojásokkal, liszttel, kukoricával, tejjel és az apróra vágott petrezselyemmel. Ízlés szerin...

Elkészítési idő: 1óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Andrea
Csirkés-gombás rakott krumpli
Csirkés-gombás rakott krumpli

A hagymát meghámozom, felszelem. A szalonnát felkockázom, a krumplit, répát, gombát meghámozom, felszelem kb 2-3 mm-es szeketekre (a tönkjét is), a rizst megmosom, majd lecsepegtet...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Olivaolajas Póréhagyma-Zeytinyağlı Pırasa
Olivaolajas Póréhagyma-Zeytinyağlı Pırasa

Elkészítése: Vágd fel 2 cm vastagságú karikákra a póréhagymát és ½ cm karikákra a sárgarépát ,majd együtt párold meg őket lassú tűzön , fedő alatt az olivaolajban .10 perc után ad...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Szilvia
GOMBAPAPRIKÁS TEJFÖLLEL
GOMBAPAPRIKÁS TEJFÖLLEL

aA megtisztított, és apró kockára vágott vöröshagymát olajon megdinszteljük, majd meghintjük a fűszerpaprikával, és hozzáadjuk a sűrített paradicsomot is, elkeverjük. Hozzáadjuk a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk