4 db tojás
4 evőkanál langyos víz
kb. 4-5 evőkanál kókuszliszt
1 csipet só
3 teáskanál nyírfacukor, vagy eritrit, természetes cukornak használt szirupokat is - pl. rizs, tápióka, agave
késhegynyi szódabikarbóna
1 evőkanál olívaolaj a kisütése
Edina megjegyzése: Kokuszlisztet négy kanállal tettem. Szerintem enyémben több víz volt mint négy kanál...de majd azt úgyis látod, hogy milyen az állaga...
A liszthez 1 tojást és annyi langyos vizet adunk, amiben előzőleg feloldottunk 1 kávéskanál sót, hogy félkemény tésztát tudjunk dagasztani. Alaposan ki kell dolgozni a tésztát, ma...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: NehézA tejet a cukorral, a csipet sóval és vajjal sziruppá melegítjük, majd hozzáadjuk a búzadarát, kókuszreszeléket és az aromát. Megvárjuk, amíg a gríz térfogata megnő (1-2 perc). Fól...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA cukrokat, a margarinnal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a 9 tojás sárgáját, a lisztet, a tejet végül a habbá vert tojások fehérjét. Forró sütőben 10 percig magas hőfokon sütjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszmozsához hozzáadjuk az összes alapanyagot, majd jól összedolgozzuk az egészet, hogy a massza homogén állagú legyen. Ha túl lágynak találjuk kekszporral, ha túl keménynek, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű