menu

Családireceptkönyv.hu

Répatorta by Anita László


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Tészta:

500 gr répa
15 dkg durvára vágott dió
15 dkg étcsoki (min 70%-os)
250 gr liszt - nekem ez most tönkölybúzából készült
30 dkg xilit,
1 dl kókuszolaj
1 dl tej
2 kk sütőpor
4 tojás

Krém:
1 doboz mascarpone
fél citrom leve
1 citrom reszelt héja
1 ek xilit

Elkészítés:


A tojásokat kikevertem picit az édesítővel, majd mindent belekevertem, a sorrend szinte mindegy. 170 fokos sütőben kb 40 perc kellett neki. Mikor kihűlt a tejére került a krém, ami 1 doboz mascarpone, 1 ek xilit, fél citrom leve és egy citrom reszelt héja.

Répatorta by Anita László

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Torták,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Cseresznyés vaníliás túrótorta
Cseresznyés vaníliás túrótorta

A tésztát összegyúr, 30 percre hűtőbe tesz. Közben a tölteléket összekever géppel. A cseresznyét a végén beleforgat. Kisebb tortaformát kivajaz, vékony tésztát belenyújt, legyen e...

Elkészítési idő: 1.5 óra
Nehézség: Nehéz
share
Giotto torta
Giotto torta

piskóta Tojásokat különválasztjuk, a fehérjét a cukorral kemény habbá fölverjük. Hozzáadjuk a sárgáját, amivel jól összekeverjük, majd a lisztet és a sütőport is hozz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
SÜTÉS NÉLKÜLI CSOKOLÁDÉTORTA
SÜTÉS NÉLKÜLI CSOKOLÁDÉTORTA

A babapiskótát összemorzsoljuk, majd hozzáadjuk a felolvasztott margarint, és jól összekeverjük, ha túl száraz lenne, akkor egy pici tejet öntünk hozzá. Sütőpapírral bélelt tortaf...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Epres vulkán dessert
Epres vulkán dessert

A tojások sárgáját elkeverjük a cukorral, az olajjal és a vízzel. A liszthez adjuk a sütőport és a kakaóport, majd a krémhez keverjük. A tojások fehérjét habbá verjük, s óvatosan b...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk