Piskóta tönkölyliszt és xylitel készült.
Puding: kókusztej, juharfaszirup, kukoricakeményítő.
Tetején karob por.
Piskóta gabonakávéban (kókusztejjel) mártva.
A ganache felét hűtőbe tesszük. Pici kanállal golyókat formázunk belőle, sütőpapírra tesszük. 5 percre a mélyhűtőbe tesszük. Gömbformára gyúrjuk, belehempergetjük darabolt tortad...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tejszínt felverjük, hozzáadjuk a cukorral ,tejjel kikevert tojássárgáját. Beleöntjük a fagyigépbe. Kb.20 perc alatt lehűl dobozba öntjük, fagyasztóba tároljuk. Mielőtt teljesen b...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézA sütőt melegítsük elő 170 fokra. A szoba hőmérsékletű vajat (vagy zsírt) a cukorral kihabosítjuk. Beletesszük a tojások sárgáját, ezzel is jól kidolgozzuk. A tejet és a sütőpor...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A tészta alapanyagait összegyúrjuk annyi tejjel, hogy könnyedén nyújtható tészta legyen belőle. 2. Három egyenlő részre elosztjuk, kinyújtjuk, és normál méretű tepsiben köze...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz