Személyenként: - egy szelet tarja
- egy kisebb lilahagyma
- 2-3 kolbászkarika
- 2-3 nagyobb kocka szalonna
- 2-3 paprikakocka
olívaolaj, só, bors, oregano, bazsalikom, fokhagyma ízlés szerint
A tarját felszeleteljük, a többi hozzávalót is előkészítjük.
Hurkapálcára vagy vékony nyársra váltakozva felhúzzuk a hozzávalókat.
Az olajban elkeverjük a fűszereket, a só kivételével és beletörjük a fokhagymát is. Pirospaprikát is tehetünk bele, akkor szebb lesz a színe.
A kész nyársakat tepsibe helyezzük, majd átkenjük alaposan a fűszeres olajjal, a maradékot aláöntjük.
Alufóliával lefedve 1-2 órát pihentetjük a hűtőben.
Mielőtt sütőbe toljuk ne feledjük megsózni.
180 fokos sütőben 35-40 percet párolódik, majd vegyük le róla a fóliát, a levével kicsit locsoljuk meg és toljuk vissza míg szépen megsül...
PALEO
A húst mossuk meg, majd vágjuk be, nyissuk szét, és folpak alatt klopfoljuk ki. Sózzuk, borsozzuk, majd kenjük meg a mustárral. 2. A paprikát és a hagymát öblítsük le, aprítsuk...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: KözepesA hagymát megpucoljuk és apróra vágjuk, majd az olajon üvegesre dinszteljük. A húst apró kockákra vágjuk és hozzáadjuk a hagymához , majd erős tűzőn addig sütjük, míg a hús kifehé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőző nap: A húst 2-3 ujjnyi szeletekre vágjuk, megsózzuk, őrölt feketeborssal és majoránnával megszórjuk. Egy tálba a mustárt, az összenyomott fokhagymát és a paprikakrémet öss...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1. A húst kiklopfoljuk. 2. A szalonnát kockákra vágjuk, majd a darált hússal, fűszerekkel és fokhagymával összekeverjük. 3. A masszát a hússzeletekre kenjük, majd összegöng...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz