• 400 g lazacfilé
• 3 tojás
• 3 kis mogyoróhagyma
• 2 gerezd fokhagyma
• 2 evőkanál gluténmentes mustár
• 1 evőkanál kókusz szálak (a következetesség nem kötelező)
• 3 evőkanál kókuszolajat
• 1 csipet (ek) rozmaring
• 1 csipet (n) paprika
• 1 csipet (ek) só
• 1 csipet (ek) paprika
1. Vágjuk a lazac filét apróra, verjük a tojást, amíg habos, vágjuk fel a hagymát és a fokhagymát.
2. Keverjünk össze mindent egy tálban, ízesítsük a fűszerekkel és a mustárral. Adjunk hozzá egy kis kókusz lisztet, ha szükséges.
3. A lazac keverékből formázzunk 4 egyenlő nagyságú puffert és egy serpenyőben kókuszolajban (lefedve) megsütjük az egyik oldalt. A lazac megbarnul, utána fordítsuk meg és süssük meg a másik oldalt is.
4. Tálalás melegen vagy hidegen másnap.
A sütéshez használt mennyiségű olajba belereszeljük a citrom héjjét és a fokhagyma gerezdeket, belekeverjük a finomra aprított petrezselymet, sózzuk, borsozzuk. Ebben a pácban úszt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHalhoz: A mélyhűtött halakat meglocsoljuk limelével, sózzuk, borsozzuk. Míg összeállítjuk a tésztát, addig felengednek, átjárják a fűszerek. A sörtészta hozzávalóit összekeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepeslábosban megolvasztottam a vajat, arra rádobtam az átmosott rizottó rizst. Azt kevergetve fehérre pirítottam, aztán felöntöttem annyi húslevessel, amennyi épp ellepte, és megszórta...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA lepényhalat megmossuk, szárazra töröljük, sózzuk, citromlével meglocsoljuk. Az olajbogyót és a kapribogyót durván felaprítjuk. Az olajat és a vajat felhevítjük, beledobjuk...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű