menu

Családireceptkönyv.hu

Lazac puffer


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


• 400 g lazacfilé
• 3 tojás
• 3 kis mogyoróhagyma
• 2 gerezd fokhagyma
• 2 evőkanál gluténmentes mustár
• 1 evőkanál kókusz szálak (a következetesség nem kötelező)
• 3 evőkanál kókuszolajat
• 1 csipet (ek) rozmaring
• 1 csipet (n) paprika
• 1 csipet (ek) só
• 1 csipet (ek) paprika

Elkészítés:


1. Vágjuk a lazac filét apróra, verjük a tojást, amíg habos, vágjuk fel a hagymát és a fokhagymát.
2. Keverjünk össze mindent egy tálban, ízesítsük a fűszerekkel és a mustárral. Adjunk hozzá egy kis kókusz lisztet, ha szükséges.
3. A lazac keverékből formázzunk 4 egyenlő nagyságú puffert és egy serpenyőben kókuszolajban (lefedve) megsütjük az egyik oldalt. A lazac megbarnul, utána fordítsuk meg és süssük meg a másik oldalt is.
4. Tálalás melegen vagy hidegen másnap.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Judit
Harcsafilé citrommal és fokhagymával
Harcsafilé citrommal és fokhagymával

A sütéshez használt mennyiségű olajba belereszeljük a citrom héjjét és a fokhagyma gerezdeket, belekeverjük a finomra aprított petrezselymet, sózzuk, borsozzuk. Ebben a pácban úszt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Sörtésztában sült sprotni
Sörtésztában sült sprotni

Halhoz: A mélyhűtött halakat meglocsoljuk limelével, sózzuk, borsozzuk. Míg összeállítjuk a tésztát, addig felengednek, átjárják a fűszerek. A sörtészta hozzávalóit összekeverjük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Rák sáfrányos rizottóval (Fiala B)
Rák sáfrányos rizottóval (Fiala B)

lábosban megolvasztottam a vajat, arra rádobtam az átmosott rizottó rizst. Azt kevergetve fehérre pirítottam, aztán felöntöttem annyi húslevessel, amennyi épp ellepte, és megszórta...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Lepényhal olasz módra
Lepényhal olasz módra

A lepényhalat megmossuk, szárazra töröljük, sózzuk, citromlével meglocsoljuk. Az olajbogyót és a kapribogyót durván felaprítjuk. Az olajat és a vajat felhevítjük, beledobjuk...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk