1 kg sertés comb
1 kg sertés csont
3-4 szál répa
3 szál fehérrépa
1/2 fej karalábé
1/2 fej zeller
1/2 fej kelkáposzta
5-6 szem burgonya
zeller,petrezselyem zöld
szárított vagy friss lestyán
2-3 cikk fokhagyma
1 fej vöröshagyma
3-3 db erő-tyúkhúsleves kocka
piros paprika
só-szemes bors-delikát ízlés szerint
250 g csiga tészta
A húst hideg vízbe oda rakjuk főni,ha felfőtt lehabozzuk a fűszereket, megpucolt zöldségeket hozzá adjuk.Készíthetünk hozzá tölteléket amit a levessel együtt főzünk meg.A vége felé bele főzzük a burgonyát is.
3-4 órát lassú tűzzön főzzük.
Csigatésztát vagy cérnametélttel vagy bármilyen tésztával tálalhatjuk.
Az alaposan megmosott csontos húst 4 liter vízben feltesszük főni. 5 perc közepes forralás után szűrőkanállal leszedjük a habját, nagyon kis lángra állítjuk, hogy éppen csak lebegj...
Elkészítési idő: 360 perc Nehézség: KönnyűHogyan készítjük: a zöldségeket kókuszolajon pirítsd meg,, kivéve a paradicsomot és a káposztát. Azután forrald vízzel fel őket, hozzáadva a káposztát és paradicsomot. Főzd, amíg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szilvát kimagozzuk, negyedeljük. A vízben a szegfűszegel és cukorral együtt forrástól számított 5 percig főzzük. Beleöntjük a tejszínből és lisztből készült habarást, besűrít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük (180 fok, légkeverés). A sütőtököt megmossuk, kimagozzuk, nagyobb szeletekre vágjuk és berakjuk a sütőbe, kb. 20-30 perc alatt puhára sül. Ezalatt a vörös...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű