35 dkg finom liszt
egy lapos evőkanál zsír
só
2 db tojás
tej vagy tejföl amennyit felvesz a tésztánk
A hozzávalókból könnyen nyújtható tésztát dagasztunk.
Vékonyra nyújtjuk,felvágjuk,töltsük a széleit jól lenyomkodom,hogy sülés közben a töltelék ne folyón ki.Forró olajba sütöm.
Porcukorral szóróm.
A hagymát kockára vágjuk, megpirítjuk a kolbásszal együtt. Lehúzzuk a tűzről, megszórjuk pirospaprikával, kevés vízzel felengedjük. Belerakjuk a kockára vágott krumplit. Annyi vi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomot és a paprikát megmossuk. A paprikát ketté vágjuk, magházától megszabadítjuk és szorosan egymás mellé fektetjük egy tepsibe. Előre melegített 180 oC-os sütőbe toljuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA burgonyát megmossuk, sütőben puhulásig sütjük. Ez jóval kevesebb idő, mint a hagyományos krumplinál, figyeljünk oda rá. Közben egy serpenyőbe tegyünk pár csepp olívaolajat, a szé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű