2 dl triple sec,2 dl konyak,egy üveg fehérbor (édes), 1 üveg pezsgó vagy habzóbor.
Fentieket összeöntjük, enyhén megkeverjük és behütjük. Hűtve fogyasztjuk fóként szilveszterkor.
Hűtés.
A ribizlit megmossuk, leszemezzük, és villával összetörjük. Hozzáadjuk a cukrot, fahéjat, szegfűszeget és a pálinkát. Lefedve 1 hónapig állni hagyjuk. Utána átszűrjük és üvegekbe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy lábasba kimérünk 4 dl tejet, beletördeljük a csokoládét, hozzáadjuk a cukrot és elkezdjük melegíteni. 2. Míg a tej felforrósodik, a csokoládé és a cukor elolvad - néha ke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a kakaóval, a cukorral, a fahéjjal, a sóval és a csiliporral folyamatosan kevergetve összeforraljuk. További 5 percig lassú tűzön kevergetve főzzük. Ha szükséges, még édesí...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűEgy üvegbe beleöntöm az alkoholt. Amikor narancsot eszünk, krumplihámozóval belehámozom nagyon vékonyan a narancs héját, ha már mind a 6-7 narancs héja benne van, még hagyom állni...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű