0,5 kg liszt (42+8 dkg)
3 dkg élesztő
3 evőkanál cukor
5 dkg vaj
3 tojás sárgája
kicsi rum
1 kiskanál só
3 dl tej
olaj a sütésher
Összekeverjük a hozzávalókat majd, forró olajban kisütjük.
1. Kibélelünk sütőpapírral egy kb. 25x35 cm-es, mélyebb tepsit. A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. A gyümölcsöket megmossuk, az őszibarackot meghámozzuk, majd a szilvával együtt, a s...
Elkészítési idő: 1 óra 15 p Nehézség: KönnyűA tésztát kiolvasztjuk, hogy nyújtható legyen. Ketté vágjuk. Kinyújtjuk az egyik felét téglalap formára (25*35 cm-es re) , majd egy tepsi hátán aranyszínűre sütjük, pár perc a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagyobb méretű, magas falú tepsi vagy tál alját kirakjuk háztartási keksszel. A meghámozott, apróbb darabokra vágott almát egy edénybe beletesszük, felöntjük 1 liter vízzel,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egészet összekeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű