1 közepes karalábé
3 közepes sárgarépa
2 kisebb alma
1 póréhagyma kb 10 cm darab
1 nagy tejföl / vagy vegyesen kefír és tejföl
Só
1tk cukor
Fehérbors
1 tk mustár
3-4 ek majonéz
Hagymát apróra vágjuk, sóval kis citromlével meglocsoljuk, kicsit állni hagyjuk. Zöldségeket lereszeljük és összekeverjük. Tejföl, majonéz, mustár, cukor, borsot összekeverjük. Leöntjük a zöldségeket. 2 órára hűtőbe tesszük.
1. A tejfölt elkeverjük a majonézzel, mustárral, citromlével, sóval, borssal. (Természetesen ízlés szerint.) 2. A sajtokat és az almát apró kis kockára felvagdossuk, a hagymát vék...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1.A zöldségeket megtisztítjuk, kockára vágjuk, és sós vízben puhára főzzük, majd szűrőben jól lecsepegtetjük. 2.Míg a zöldségek főnek, apróbb darabokra vágjuk a főtt húst. 3.Felk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát „al dente” állagúra főzzük sós vízben. Az almákat, trappista sajtot és a paprikákat felkockázzuk. A tejfölt összekeverjük a salátaöntet porral és ha a tészta kihűlt, a tö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA majonézhez hozzáadom a citromlevet, a mustárt, a cukrot, a sót, végül a tejfölt. Elkeverem, majd hozzáadom a vékony csíkokra vágott lilahagymát. A krumplit meghámozva, apró ko...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: Könnyű