- öt galambfiók
- só
- margarin
A megmosott galambokat hosszában ketté vágtom, megsózom, sütőpapírral bélelt tepsibe rakom, mindegyik fél galambra teszek egy teáskanálnyi margarint, majd alufóliával lefedem, 170 fokra állított előmelegített sütőbe teszem. Kb. 1 óráig sütöm, közben kétszer megfordítom. A végén 250 fokra állított sütőben szép pirosra sütöm.
1. A szalonnát, kevés víz és olaj hozzáadásával kisütjük, rátesszük a vöröshagymát, valamint a szintén apróra vágott paprikát, és megpirítjuk. 2. Hozzáadjuk a fokhagymát, pár p...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A sajtszósz alapot elkészítjük a 2 dl tejjel, majd hűlni hagyjuk. Ezalatt durvára vágjuk a diót és az aszalt szilvát. 2. A pulykamellet sózzuk, borsozzuk. Majd az aszalt szil...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Közepes1. A szalonnát apró kockákra vágjuk. 2. A hagymát megtisztítjuk, felszeleteljük. 3. A paprikát kicsumázzuk és fél karikákra vágjuk. 4. A paradicsomot megmossuk, felkock...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElőmelegítjük a sütőt 190 fokra. A rub hozzávalóit összekeverjük egy kis tálban. A csirkét kívül is és belül is alaposan bedörzsöljük a száraz páccal, nem hagyunk ki egy négyzetcen...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű