menu

Családireceptkönyv.hu

Fodros lebbencs


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


20 dkg füstölt szalonna
2 szál virsli
30 dkg fodros kocka száraztészta
olaj

bors
piros paprika
1 db vörös hagyma

Elkészítés:


A virslit felkarikázzuk megsütjük az olajban és félre tesszük . Az apró kockára vágott szalonnát elkezdjük pirítani majd a felaprított hagymát is hozzá adjuk. Ha a hagyma kezd üveges lenni beletesszük a száraz tésztát és ha barnul meghintjük pirospaprikával és öntünk rá annyi vizet hogy ellepje. Ízlés szerint ízesítjük és ha már a tészta puhul hozzá adjuk a sült virslit is.

Trükkök, tippek, praktikák:


Ha van otthon lehet bele tenni paprikát, vagy sűrített paradicsomot , gulyás krémet úgy még finomabb ! Jó étvágyat!

Fodros lebbencs

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Rakott cukkini
Rakott cukkini

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rakott mexikói
Rakott mexikói

A rizst bő vízben egy kanál delikáttal megfőzöm. Közben egy másik lángon egy kanál vajon párolom a zöldségkeveréket. Egy harmadikon pedig két kanál olajon párolt hagymán elkészítem...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veronika
Rizses lecsó
Rizses lecsó

1. Az olajon egy serpenyőben lepirítjuk a kicsumázott, nagyobb darabokra vágott paprikát. Ha már megbarnult egy kicsit a héja, rádobjuk a finomra vágott hagymát. Ha egy kicsit össz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gyros
Gyros

Elkészítési idő: 1óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk