- 25 dkg spárga (lehet vegyesen)
- 3 főtt tojás
- 2 szál újhagyma
- 1 kis gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál mustár
- 3 evőkanál majonéz
- 3 evőkanál joghurt
- só, bors
A tojásokat keményre főzzük, kockára vágjuk. A spárgát megtisztítjuk, cukros-sós vízben puhára főzzük, majd ezt is összevágjuk. A hagymát szintén felkarikázzuk.
A majonézt egy evőkanál mustárral elkeverjük, hozzákeverjük a joghurtot, sózzuk, borsozzuk, belereszeljük a fokhagymát is. Végül hozzáadjuk a tojást, a hagymát és a spárgát. Egy órára a hűtőbe tesszük - és fogyasztható is!
A keményre főtt tojásokat hosszában kettévágjuk, sárgáját áttörjük és ugyanolyan mennyiségű meleg, főtt és burgonyával összekeverjük. Pici sóval, mustárral és tejföllel ízesítjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit héjában főzöm, kihűlés után kockázom, hozzáadom a főtt tojásokat apróra vágva, valamint az előre lesózott, felkarikázott hagymákat. A majonézt összekeverem tejföllel és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA franciasaláta zöldségkeveréket sós vízben megfőzzük. A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk. A tejfölt kikeverjük a majonézzel, citromlével, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk....
Elkészítési idő: 35 min Nehézség: Könnyű1. Piletinu skuhajte ili prepecite. Ohlađenu nasjeckajte na kockice. Makarone skuhajte, procijedite i ohladite.Luk, češnjak, paradajz narežite na male kockice, dodajte procijeđeni...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű