• 1 egész csirkemellfilé
• 1 fej lila hagyma
• 3-4 dl tejszín
• 4-6 evőkanál magos mustár
• só
• bors
• 2 evőkanál olaj a tálaláshoz:
• sült krumpli, főtt rizs, esetleg főtt tészta
Felcsíkozzuk a csirkemellet, nagyobb szeletekre vágjuk a hagymát, majd az utóbbit megpirítjuk olajon. Hozzáadjuk a csirkemellet, amelyet fehéredésig sütünk.
Amikor átsült, felöntjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, és elkeverjük benne a mustárt. Fedő alatt puhára főzzük, majd tálaljuk.
Sült krumplival, esetleg főtt rizzsel vagy főtt tésztával kínáljuk.
ELKÉSZÍTÉS 1. A combokat megmossuk, szárazra töröljük és besózzuk. 2. Összekeverjük a mézet, a mustárt, a ketchupot, az olajat, a gulyáskrémet, a chilit és a fűszerkeveréke...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellfiléket vágd nagyobb kockára, sózd és borsozd, forgasd össze. Szórd meg nyílgyökérporral, a kezeddel forgasd át, hogy mindenhol befedje a húst. A tojásokat verd fel, sz...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tejfölt a krémsajtot tegyük egy nagyobb tálba. Adjuk hozzá a karikára vágott hagymát, a felkockázott paprikát. Ízesítsük sóval, borssal és a szerecsendióval majd keverjük össze....
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepes1. Elkészítjük a pácot: összekeverjük a cayenne borsot, a limelevet, a szójaszószt, a koriandert a kókuszzsírral. 2. Megmossuk, hosszában kettévágjuk a mellfiléket, és megforgatju...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű