menu

Családireceptkönyv.hu

Spárga főszakács módra


Írta:

Elk. idő: 60
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg spárga
1 dl tejszín
2 tojás
6 dkg vaj

zsemlemorzsa

Elkészítés:


A spárgát megfőzzük és lecsurgatjuk, majd vajjal kikent tűzálló tálban szétterítjük.
A vajban aranysárgára pirítunk annyi morzsát, amennyit felvesz, megsózzuk, és egyenletesen elosztjuk a spárgán.
A tejszínbe beleütjük az egész tojásokat, habverővel összekeverjük, megsózzuk, és ráöntjük a spárgára.
Középmeleg sütőben szép pirosra sütjük (kb. 8-10 perc).
Ha kész, akkor egy kissé felfúvódik, mint a puding. Azonnal tálaljuk, mert ha áll, összeesik.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anette
3 perces palacsinta rizslisztből
3 perces palacsinta rizslisztből

A tojást és a tejet egy keverőtálba öntjük, összekeverjük, sózzuk, beletesszük a cukrot, és hozzáöntjük a rizslisztet. Ez egy nem túl sűrű de nem is folyós tészta, pont olyan amily...

Elkészítési idő: 3 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Sacko
Lisztek
Lisztek

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Szalámi készítés
Szalámi készítés

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Andrea
Görögös töltött padlizsán
Görögös töltött padlizsán

A padlizsánt félbevágjuk, magjait eltávolítjuk, húsát kissé kikaparjuk, hogy tölthető legyen. A kivájt zöldséghúst felaprítjuk. A megpucolt vöröshagymát apróra kockázzuk, kevés...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk