0.5 kg szivárvány zöldségkeverék
1 db virsli
1 kávéskanál kakukkfű
1 csipet tárkony
ízlés szerint só
ízlés szerint delikát étel ízesítő
10 dkg zöldborsó
1 gerezd foghagyma
3 szelet hajszél vékony lime /zöld citrom/
1 csokor petrezselyem
1 db kisebb vöröshagyma
2 db kelbimbó
0.5 dkg vaj
A vajon meg dinsztelem. virsli, lime kakukkfű és a tárkony kivételével az összes hozzávalót.
Ha zöldségek megpuhultak, hozzáadom a virslit, lime-ot, kakukkfüvet és a tárkony 1-2 percet várok, megkeverem és tálalom.
1/2 fej közepes nagyságú kelkáposztát fölszeletelünk ujjnyi vastag csíkokra, beletesszük fazékba, hideg vízet öntünk rá,hogy éppen ellepje,majd 3 gerezd pucolt fokhagymát apróra vá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zellerszárakat megmosom, a legbelső néhány, vékonyabb szárat félreteszem, a külső, vastagabb szárakat nagyobb darabokra vágom, majd 1-2 evőkanál vajon párolni kezdem. Közben a kr...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyűgofrisütő
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst ízlés szerinti darabkákra felvágjuk, és feltesszük vízben főni. 2-3 alkalommal leszedjük róla a habot, majd ízlés szerint megsózzuk. 2. Amikor a hús félig megfőtt, hozzáa...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű