10 dkg zöldbab, 1 db sárgarépa, fél zeller, 10 dkg zöldborsó, 1szem közepes méretű burgonya, 1 db fehérrépa, 1 szál zellerlevél, 1 kis fej hagyma, 1 gerezd fokhagyma, olaj, só, bor, ételízesítő és 1 evőkanál tejföl
A zöldségeket összevágjuk, 1 evőkanál olajon puhára pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk ételízesítővel. Ízlés szerint felengedjük vízzel, és tovább főzzük. Amikor a burgonya szétesett, tejföllel besűrítjük. (patika.hu)
A felaprított sütőtököt tepsiben sütöm kb. 1 órát. Lábosban megpirítom a vöröshagymát és fokhagymát. Kevés barna cukrot szórok bele, hogy kellemes édes karamellás íze legyen majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLeveskockából elkészítjük a húslevest. Közben a fokhagymát megpucoljuk, összezúzzuk, majd az olvasztott vajon megfuttatjuk. Rászórjuk a lisztet, és kb. fél percig pirítjuk. Felenge...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A zöldségeket megpucoljuk, felszeleteljük. 2. Vékony rántást készítünk, majd megpároljuk benne a zöldségeket. 3. Fűszerezzük, felöntjük vízzel. 4. Hozzáadjuk a csontot....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megolvasztott kókuszzsírhoz sűrű kevergetés mellett hozzáadjuk a sárgarépát és a petrezselyemgyökeret, majd 6-7 perc múlva a zellert és a hagymát is. Pici vizet öntünk rá, és tov...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű