- konzerv kukorica
- reszelt sajt (trapista, mozarella, bármi..)
- kefir
- majonéz
- só
- fehérbors
- fehérbor
Az összes alapanyagot ízlés szerinti arányban és mennyiségben összekeverjük. (Tudom, hogy utálod ezt a meghatározást, de így van :) )
Már kész is!
Jó, ha van ideje picit állni, hogy összeérjenek az ízek.
1.Elkészítjük a majonézes alapot. 2.A lilahagymát felvagdossuk, picit lesózzuk. 3.A virslit felkarikázzuk, és egy kevés vajon vagy olajon megsütjük. 4.A konzervkukoricát vajon e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKartoffeln mit Schale in einem Topf mit leicht gesalzenem kaltem Wasser zum Kochen bringen. Dann ca. 30-40 Minuten kochen. Mit einer Gabel (nicht mit einem Messer) hineinstechen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánt 200 C fokos sütőben kb. 50 perc alatt megsütjük, a héját lehúzzuk, és a húsát villával összetörjük. Sózzuk, borsozzuk, belereszeljük a fokhagymát és egy kevés citrom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverem és legalább 4 órára a hűtőbe teszem.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű