- 1 érett avokádó
- 1 kicsi joghurt
- 1 evőkanál majonéz
- fél gerezd fokhagyma
- fél lilahagyma
- 1 paradicsom
- szerecsendió
- bors, só
- fél lime leve
Összetörjük villával az avokádót összekeverjük a joghurttal, belereszeljük a fokhagymát, apróra kockázzuk a lila hagymát és a paradicsomot. A lime levét és a fűszereket a végén adjuk hozzá és a hűtőben állni hagyjuk pár óráig
A hagymát, sonkát és a tojásokat a lehető legapróbbra összekockázzuk. A hozzávalókat alaposan összekeverjük és fűszerezzük.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű1. A kétféle sajtot le kell reszelni, és összekeverni. 2. Hozzáönteni a tejfölt, a majonézt, és a reszelt vagy zúzott fokhagymát. 3. Ez egy jó kis massza lesz, a hűtőben kb...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA karfiolt sós vízben puhára fõzöm (a vízbe teszek kevés tejet – a karfiol szép fehér marad). Villával összetöröm, megsózom, borsozom, kevés mustárt keverek hozzá. Majonézzel és ha...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA konzervet elõször csak egy kis helyen megbontom, a levét leöntöm (nem használom fel) majd a tonhalat egy tálba teszem, villával összetöröm, rányomom a tubus majonézt, pár csepp c...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű