10 dkg Trappista sajt, 10 dkg Karaván sajt, 1/2 pohár tejföl (kicsi), 2 ek majonéz, 1 gerezd fokhagyma
1. A kétféle sajtot le kell reszelni, és összekeverni.
2. Hozzáönteni a tejfölt, a majonézt, és a reszelt vagy zúzott fokhagymát.
3. Ez egy jó kis massza lesz, a hűtőben kb. 1 órát kell pihentetni.
4. Pirítós kenyérre kenve, paradicsommal kínáljuk.
A tojásokat keményre főzzük. Megpucoljuk, kutterbe rakjuk, adunk hozzá szoba hőmérsékletű vajat, citrom levét, ízesítjük sóval, borssal, mustárral, lepürésítjük. A végén lehet hozz...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűElkészítés: A tonhalat villával összetörjük, hozzáadjuk a krémsajtot, az apróra reszelt hagymát, a citrom levét, a fűszereket, végül a kaprot. Simára keverjük, üvegtálra halmozzuk,...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű1. Egy darálóban mindent összekeverek krémesre. 2. Kenyérre kenve és megsütve isteni finom.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt sós vízben puhára fõzöm (a vízbe teszek kevés tejet – a karfiol szép fehér marad). Villával összetöröm, megsózom, borsozom, kevés mustárt keverek hozzá. Majonézzel és ha...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű