Birka hús
Zsir v. Olaj
Hagyma
Fokhagyma
Viz
Paradicsom
Paprika
Szines paprika
Bors
Só
Majoranna
Babér levél
Paprika krém ( mi azt is tettünk bele)
Krumpli
Alágyújtunk a bográcsnak, a zsírt felolvasztjuk és üvegesre pirítjuk rajta a vöröshagymát.( Mi hozzá adtuk a fokhagymát is)
Rárakjuk a színhúst, kevergetés mellett fehéredésig pirítjuk.
A tűzről levéve belekeverjük az őrölt fűszerpaprikát és a fűszereket.
Annyi vizet öntünk rá, hogy teljesen ellepje, és visszatesszük a tűzre.
Szükség szerint az elforrt vizet mindig pótoljuk.
Amikor a hús már majdnem teljesen puha, izlés szerint készre fűszerezzük és sózzuk.
Főtt krumplival és Savanyúsággal tálaljuk.
Vörösbort is lehet bele tenni.
A zsemlék elkészítése: A tejben elkeverünk 1 teáskanál cukrot, belemorzsoljuk az élesztőt, összekeverjük, de nem futtatjuk fel. Egy tálba szitáljuk a lisztet, összekeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felkockázzuk, befűszerezzük és hűtőben állni hagyjuk legalább egy órát. A szalonnát kb 2x2 cm-es kockákra vágjuk, a kolbászt felkarikázzuk. A paprikát felkockázzuk, a hagym...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA sertés fej húsos részét megkenem a mustárral, és bele dörzsölöm a BBQ száraz pácot. A bőrös részét lemosom a citromlével, szárazra törlöm, majd meghintem a fokhagymás sóval. 1...
Elkészítési idő: 6 óra Nehézség: NehézÖsszegyúrom, kellemesen gyúrható legyen Folpackkal letakarva reggelig a hűtőbe rakom. Reggel csak kinyújtom, gyúrni már nem szabad. Kiszaggatom, lekenem tojással és sajttal bősé...
Elkészítési idő: 1 óra ... Nehézség: Könnyű