1 egész tojás
150gr krcukor
2dl tej
4ek olaj
280gr finomliszt
1sütőpor
A tojást, a cukrot,a tejet és az olajat összekeverjük. A lisztet elkeverjük a sütőporral,majd ezt a keveréket is hozzáadjuk a folyékony masszánkhoz. Összekeverjük, majd a muffinformába töltjük, és kisütjük Kb 40 perc kell neki, sütőtől függően.
Ez egy alap tészta, bármivel lehet turbózni. Pl kakaópor, méz, aszaltgyümölcsök. stb.
Főoldal / Kelt tészták / Sajtos baconös pogácsa Sajtos baconös pogácsa Feltöltő: Kautz József Kategória: Kelt tészták 0 467 megtekintés FavoriteElmentem! ajax loader Print...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA babapiskótát apróra összetörjük, majd hozzáadjuk a cukrot, a barackízt és a rumot. Ezt halmozzuk a réteslapokra, majd feltekerjük. Kívülről bekenjük olvasztott vajjal, majd készr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások sárgáját a cukorral (xukorral) felhabosítjuk, hozzáadjuk a vajat, a reszelt citromhéjat, egyneművé keverjük. Most tesszük bele a túrót, és még mindig az elektromos habve...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA vizet beleöntjük egy kis lábasba, hozzáadjuk a Rama margarint, kakaót és összeforraljuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a lisztet, szódabikarbónát és a cukrot, majd jól összekeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű