Omlett
2 tojás
2 ek zöldbanán liszt
Pici só
1 tojás
Zsír/olaj
Legnagyobb előnye, hogy nagyon gyors
Először elkeverjük a tojás és a lisztet és omlettet sütünk belőle,tetszőleges darabokra vágjuk majd miután kihűl felverjük a tojást és belemártjuk az omlettdarabokat. Végül forró zsiradékban kisütjük.
Bár nem tökéletesen olyan mint az eredeti, de aki rég óta nem evett hasonlót és megkívánja annak nagyon jól tud jönni ez a recept.
szétválasszuk a tojásokat, majd felverjük külön a fehérjét, külön a sárgáját, adunk hozzá szárazanyagokat, majd a robotgép táljába folyatjuk a sárgás masszát és még egy picit verjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A kókusztejet öntsd egy vastag aljú lábasba, és melegítsd fel. 2. Csomómentesen keverd el benne a kakaóport, végül az eritritet is. 3. Igény szerint még édesítsd, ha szüks...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy lábasban forrald össze a hozzávalókat a zselatin kivételével. Hűtsd le a keveréket, és amikor langyos, keverd benne csomómentesre a zselatinport is. Töltsd kisebb formákba v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA száraz hozzávalókat egy tálba tesszük és elvegyítjük őket. Hozzáadjuk a többi hozzávalót és összegyúrjuk az egészet. Egy nyújtólapot meghintjük kókuszliszttel, rátesszük a tés...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz