1,5-kg hushoz
2-ek asztali só
2-ek őrölt bors
1-ek őrölt kömény
1-fej fokhagyma törve
3-ek őrölt paprika
1-késhegynyi szerecsen dió
2-dl víz
A fokhagymát a vízben áztazva keverük az anyaghoz két háromször alaposan össze dagasztjuk töltés előtt
A tésztát meggyúrjuk, 2-3 cipóra osztjuk, jól kidolgozzuk és folpackba csomagolva pihentetjük, addig elkészítjük a darálthúst, és a besamellt. A hagymát olajon megdinszteljük, rány...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A dagadót felvágjuk és megtöltjük a kolbászhússal és összevarrjuk. 2. Kívülről bekenjük mindenhol piros arannyal. 3. A hagymát megpucoljuk karikára vágjuk és a sütő zacskó...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézKülső réteg: A bulgurt lröntjük 4 dl forró vízzel, és 20 percig állni hagyjuk Hozzáadjuk a többi hozzávalót. Töltelék: Vajon üvegesre pároljuk a hagymát, majd kicsit megkaranel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst megmossuk, kockákra vágjuk. 2. A hagymákat apróra, a paprikát és paradicsomot kockákra vágjuk. 3. A zsíron megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a fokhagymát, a pap...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz