1 nagy fej vörös hagyma 5 kis poharas kefír 6 pupos kanál liszt egy és fél deci olaj 3 kávés kanál só kb 2kg krumpli plusz olaj a sütéshez
A vörös hagymát a másfél deci olajban üvegesre párolom és hagyom kihülni veszem a 3 literes kelesztő tálat belé öntöm a kefírt amire rá reszelem a meg tisztított krümplit közben a lisztet sót és a hagymát olajjal közé keverem
én palacsinta sütőben olaj permetezővel 6 spriccentésnyit forrósitok fel és arra 6 kanálnyit terítek szét és mindkét felét ropisra sütöm
Melegítsd elő a sütőt 210C°-ra. Ha nincs maradék sült burgonyád, süsd a sütőben 45 percig. A csirkét kis olajon pirítsd meg, kb 8-10 percet, majd rakd félre. Pirítsd meg a hagym...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kelkáposztát és a karfiolt előfőzöm. A vöröshagymát kockára vágom, kevés vajon üvegesre pirítom, rádobom a felkockázott, héjától megszabadított paradicsomot, 10 perc alatt megpár...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA saslikpálcákat vízbe áztatom. A tészta hozzávalóiból lágy tésztát gyúrok, duplájára kelesztem. Mikor megkelt, lisztezett lapon vékonyra nyújtom és csíkokat vágok belőle. A virsl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A liszttel olajon rántás készítünk, majd a paradicsompürét vízzel elkeverve ráöntjük, sózzuk, cukrozzuk, belekerül a babérlevél és a zeller, felforraljuk. A húst a r...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű