2 bögre liszt 1 bögre cukor 1 bögre tej fél bögre ét olaj 1 tojás 1 csomag sütő por az egyik csésze liszt helyett lehet diót,dejót vagy mákot és lehet feldobni ha meggy vagy mazsola
la van bele szórva a tetejére sütés előtt
az egészet jól össze kever majd formába kanalaz forró sütő és 15 percig legalább nem kinyit tű próba.Ha tepsiben van meg sütve a ssülés idö akár 40-perc is lehet,sütő függő .
nincs
Melegítsük elő a sütőt 180 °C-ra. 2.Egy nagy tálban keverjük habosra a puha Rama Vajas Ízt a cukorral és a vanillincukorral, majd adjuk hozzá egyenként a tojásokat. Keverjük simár...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mogyoróvajat a durvára tört mogyoróval és a cukorral alaposan elkeverjük. Felütjük a tojást, kissé felverjük, majd a mogyorós masszába keverjük. Amikor teljesen homogén, jól f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szeletelt mandulát száraz serpenyőben pirítsuk meg. Vigyázzunk, mert amíg forró a serpenyő, tovább pirul! Melegítsük elő a sütőt 175 °C-ra. Egy nagy tálban keverjük habosra a...
Elkészítési idő: 1-1,5 óra Nehézség: KözepesAz élesztőt a szokott módon kevés tejben megfuttatom. A lisztet a margarinnal(vagy zsírral) elmorzsolom, hozzáadom a cukrot, sót, a megkelt élesztőt. Tejjel, tejföllel összegyúr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű