1 db csirke,15 dkg zsír,Töltelék,,2 db vízben áztatott zsemle.2 db tojás,20 dkg gomba,só,bors,1 csokor petrezselyem,
A feldarabolt gombát az apróra vágott petrezselyemmel a zsíron megpároljuk, hozzáadjuk a kifacsart zsemlét, a tojást, sózzuk, borsozzuk, majd a masszát a csirke bőre alá töltjük. Készíthetjük úgy is, hogy a tölteléket kizsírozott őzgerincformában külön sütjük, s köretként adjuk a csirkéhez. A gomba helyett összetört csirkemájat is rakhatunk a töltelékbe.
A sertéshúst megmossuk, majd hat szeletre vágjuk és kiklopfoljuk. Két evőkanál olívaolajba belekeverjük a zúzott fokhagymát, majd a sót és a borsot. Ezzel átkenjük a hússzeleteket...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElőkészítjük az alapanyagokat: a rizst leöblítjük, a csirkemellet megtisztítjuk és felkockázzuk, a lilahagymát felaprítjuk. A kukoricakonzerv levét lecsepegtetjük, a kaliforniai pa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet egyforma kockákra vágom és beleforgatom a só, bors, fokhagyma és gyömbér keverékébe, majd lisztben, tojásban és ismét listben megforgatóm őket. Forró olajban kisütö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 220 fokra előmelegítjük, majd megsütjük benne a paprikákat. Ha a paprika megsült, akkor csökkentjük a hőmérsékletet 180 fokra. A paprikákat még forrón zacskóba tesszük, é...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű