Hozzávalók:
1 kg liszt, 20 dkg rama, 15 dkg zsír, 60 dkg porcukor, 1 dkg élesztő, 2 db tojás, 2 dl tej, 1 csipet só, 40 dkg mák, 40 dkg dió, fahéj, 1 citrom reszelt héja, 4 dkg zsemlemorzsa
http://amiakonyhambolkikerul-hu.webnode.hu/news/makos-dios-bejgli/
A tojás sárgákat habosra keverjük a cukorral. Az apróra reszelt sárgarépát összekeverjük a darált dióval, a cirom héjával és levével majd hozzáadjuk a habosra kevert tojás sárgájáh...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSós vízben megfőzzük a mexikói salátakeveréket, lecsöpögtetjük, kihűtjük. Egy egész tojáshoz keverünk 1 kiskanál mustárt, és gépi mixerrel folyamatosan olajat adunk hozzá, amíg sű...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA húst hosszanti irányban négy centiméterenként kicsit bevágjuk, majd sóval és borssal bedörzsöljük. Tetszés szerint egyéb fűszer is használható (pl. rozmaring, bazsalikom). A vágá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csrkemellet kockázd fel, sózd, borsozd, adj hozzá vegetát ízlés szerint. A szilikonos kuglófformát vékonyan kend meg olajjal, és tedd bele a felkockázot csirkemell felét. A csir...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű