1 cs vaníliás pudingpor
1 cs csokis pudingpor
1 cs puncs pudingpor
20-25 db vékony palacsinta
1 ü magozott meggybefőtt
1 cs babapiskóta
1 főzet kávé
1 rum aroma
7evőkanál cukor
fahéj ízlés szerint
1 l tej
instant kakaó
1.Egy tortaformát folcpakkal kibélelünk. A kávét összekeverjük a rumaromával. A babapiskótát beleforgatjuk és a forma alját kirakjuk vele úgy, hogy ne legyen köztük hézag.
2.A vaníliás pudingot 3 evőkanál cukorral megfőzzük a 1/2 l tejben és a piskótára öntjük. A palacsintákat megszórjuk kakaóval, feltekerjük, majd még egyszer feltekerjük csiga formában és a puding tetejére rakjuk. Kívülről haladunk befelé.
3.Ha kész, akkor megfőzzük a csokis pudingot 3 evőkanál cukorral 1/2 l tejben és a palacsintára öntjük.
4.A meggyet leszűrjük, elosztjuk a puding tetején és megszórjuk fahéjjal. A meggylében, (ha nincs, akkor 1/2 l vízzel pótoljuk), megfőzzük 1 evőkanál cukorral a puncspudingot és a meggy tetejére öntjük, majd pár órára a hűtőbe tesszük.
A csokit és a vajat vízgőz fölött olvaszd meg, majd keverd bele a cukrot. Ha ezzel megvolnánk, vegyük le a vízgőzről, és hagyjuk hűlni egy kb 5 percet. A tojásokat egyesével, fakan...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA darál kekszet a kakaóporral összekeverjük. Ezután egy edényben a margarint, a cukorral és a tejjel összemelegítjük annyira, hogy a vaj és a cukor elolvadjon. Ezt ráöntjük a kak...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az első tészta anyagait összegyúrjuk,háromnegyed részét kis tepsibe nyújtjuk,megkenjük lekvárral. 2. A második tésztához a vajat kikeverjük a cukorral, tojással, tojássárgáj...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézÖsszekeverjük a gesztenye masszát meg a kakaóport és levárt és a mézet meg a fahéjat és annyi kekszet adunk hozzá, hogy lehessen formázni.Hideg helyre tesszük.Egy tálcára teszünk n...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű