Krém:
4 tojássárgája
10 dkg cukor
1 cs vaníliás cukor
20 dkg vaj
4 ek kakaó
étcsokoládé
5 dkg vágott dió
1 narancs
5 dkg mazsola
Négy tojásból vizes piskótát sütünk.
A piskótát megkenjük lekvárral, rákenjük a krémet és megszórjuk a dióval és mazsolával és szorosan feltekerjük. Kívül is bevonjuk krémmel. Hidegen tartjuk és úgy szeleteljük.
A pudingot az előírás szerint kevés cukorral, de a szokásosnál kissé sűrűbbre főzzük. Hagyjuk, hogy egészen kihűljön, közben a tejszínt kemény habbá verjük. A kihűlt pudingot lazán...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKekse am besten in der Küchenmaschine fein zerbröseln. Butter im Topf zerlassen. Brösel mit der Butter vermengen und auf den Böden von 4 Tartelette-Formen verteilen. Keksmischung m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gesztenyemasszát, a darált kekszet és az 5 dkg vajat a rummal és annyi tejjel, hogy gyúrható tésztát kapjunk, összegyúrjuk. Egy tortaformába egyenletesen elterítjük. 4 dl tejben,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fentieket összegyúrjuk és 4 lapot sütünk a tepsi hátoldalán.
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes