25 dkg eper
10 dkg mascarpone
2 dl tejszín
porcukor ízlés szerint
5 dkg étcsoki
Az epret a porcukorral leturmixolom, szűrőn áttöröm, hogy ne legyen benne mag. A tejszínt habbá verem, összekeverem az eperrel és a mascarpone-val. Mehet a fagyasztóba, majd olvasztott étcsokiba mártom.
1.Az egyik pohár kefírben keverjük el az élesztőt. 2.Ezután tegyük bele az összes hozzávalót egy tálba és keverjük össze alaposan. 3.A tésztát gyúrjuk át egy kicsit, majd lisztez...
Elkészítési idő: 30-60 perc Nehézség: KönnyűMérd ki a chia magot egy nagyobb tálba. Öntsd hozzá a mandulatejet. Add hozzá a mézet, és keverd jól el az egészet. Lehetőleg egy habverőt használj, mert az elején nagyon könnyen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót villával összetöröm, majd az összes hozzávalóval elkeverem. Több órára félreteszem, akár egy éjszakára a hűtőbe teszem, hogy a gríz megdagadjon benne. Vizes kézzel gombóc...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű