250 g sonka (esetleg szalámi vagy füstölt hús),
300 g kemény sajt (eidam, csedar, ementáli),
2 nyers tojás,
készen vett leveles tészta.
A leveles tésztát kinyújtjuk nagyobb kockákra vágjuk. A kockákra fektetünk egy vékony szelet sonkát, majd teszünk rá egy vékony szelet sajtot. A tészta két szembelévő sarkát ráhajtjuk, kicsit összecsípjük, hogy ne nyíljon szét. A felvert tojással megkenjük. Erős tűznél hirtelen megsütjük és melegen tálaljuk.
Egy edénybe mértem a vajat, a cukrot, az étcsokit és a kókusztejszínt, majd alacsony lángon az egészet felolvasztottam. Egy másik edényben összekevertem a tojást a barna rizslisztt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: Elektromos habverővel felvertem a tojást a sóval, jó habosra, lassan hozzáadagoltam a forró vizet, majd a kefirt, közben tovább habosítottam. Egy mélyebb edénybe sz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bőrt a hentesek nem akarják ledarálni, joggal, a kemény bőr tönkreteheti a darálót. Ha minden sírás-rívás ellenére reménytelen, a hazaszállított bőrt félig megfőzve otthon is le...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHozzávalokat
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű