50 dkg liszt
10 dkg darált dió
25 dkg porcukor
1 evőkanál szódabikarbóna
3 evőkanál méz
4 tojás Töltelék:
2 nagy pohár tejföl (2 × 450 g)
25 dkg darált dió
25 dkg porcukor
A tésztához valókat összegyúrni, 2 órát pihentetni, majd gáztepsi hátán 4 lapot sütni.A krémhez valókat kikeverni, majd megtölteni a lapokat. A tetejét olvasztott csokoládéval bevonni.
A kiöntött fondant elkészítéséhez olvasszuk fel a zsiradékot a mikrohullámú sütőben. 10. Adjunk hozzá körülbelül 5 csésze porcukrot, és keverjük össze, hogy paszta legyen. 11...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lap hozzávalóit habosra kavarjuk és hozzáadunk 1,5 dl tejfölt; 38 dkg lisztet és 1 csomag sütőport. Összekeverjük és tepsibe megsütjük. A máz hozzávalóit gőz fölött simára ka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókból linzertésztát gyúrunk, 3 – 4 mm vastagságúra nyújtjuk és cakkos szaggatóval kiszaggatjuk. Minden 2. -t gyűszűvel vagy kis pici kör formával kiszúrjuk. Felvert tojás...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKimerjük a lisztet és a porcukrot bele tesszük a sót az sütőport elmorzsoljuk ebben a margarint hozzá adjuk a tojássárgákat és a tejfölt össze állítjuk a tésztát és 30 percre hűtő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű