- 60dkg liszt - 40dkg Rama - 20dkg p. cukor.- 1 tojás. -1k.k.sütőpor-1cs.van.cukor, totabevonó csoki
A hozzávalókat összedolgozzuk, fél órát hideg helyen pihentetjük. 3mm vékonyra nyújtjuk, szaggatjuk, és 170 °C fokon, 5-7 percig sütjük. Ne legyen piros a tészta, mert akkor száraz lesz.Lekvárral töltjük, majd olvasztott étcsokoládéba mártjuk. A csokiba keverjünk egy kevés olajat át.
Miután megtöltöd, hagyd állni egy napot, és csak azután mártsd csokiba!
3 dl tejet a cukorral meglangyosítunk, belemorzsoljuk az élesztőt és felfuttatjuk. Egy nagyobb tálba beletesszük a lisztet, hozzáöntjük az étolajat és az élesztős tejet. Az egésze...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűElőször a krémet készítjük el, ehhez a tej felét a cukorral és a kókusszal felfőzzük. Közben a többi tejben a pudingport simára keverjük, a kókuszos tejhez adjuk és sűrűre főzzük,...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA sütőt 160 fokra melegítjük. Összekeverjük a lisztet, a sütőport és a szódabikarbónát. A tojást felverjük, belerakjuk a cukrot,vaníliás cukrot,vajat, tejfölt, vaníliaaromát. A cso...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A puha vajat és a tojássárgáját rakd egy tálba, szórd meg a cukorral, és keverd habosra. 2. Add hozzá a darált mandulát, a puhított csokoládét, az apróra vágott gyümölcsöt,...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz