menu

Családireceptkönyv.hu

Bableves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


bab
fűszerek
tejföl
tej
liszt

Elkészítés:


Felteszem a babot sós, delikátos vízbe főni, ha megpuhult a bab akkor teszek bele habrást.

Habrás:
Tejet, tejfölt és lisztet összekeverek-

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Toscana leves
Toscana leves

A szeletelt, füstölt szalonnát apró csíkokra vágom, olívaolajon pirosra sütöm, majd a csirkecombokat átforgatom rajta, amíg kifehérednek. Vízzel felöntöm, és kb. 1 órát főzöm....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Erika
Sajtos brokkoli krémleves
Sajtos brokkoli krémleves

A hagymát olajba üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a rózsáira szedett brokkolit, és a felkockázott burgonyát. Felöntjük fél liter vízzel, hozzáadjuk a leveskockát, a tejszínt és 15 per...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vírusölő fokhagymaleves
Vírusölő fokhagymaleves

A hagymát és fokhagymát üvegesre pirítsd a zsíradékon, öntsd fel az alaplével, főzd fél órán keresztül, tedd bele a fűszereket, főzd még negyed órát, tejföllel habard, pirított ken...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Sűrű, tejszínes sajtkrémleves
Sűrű, tejszínes sajtkrémleves

Pucold meg a vöröshagymát, és vágd fel apróra. Forrósítsd fel az olajat egy fazékban, dinszteld meg rajta a vöröshagymát, majd dobd rá az összezúzott fokhagymát, és süsd addig, amí...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk