menu

Családireceptkönyv.hu

Májgombóc


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


csibemáj / májkrém
tojás
fűszerek
zsemlemorzsa

Elkészítés:


Májkrémet összekeverek tojással, borssal, sóval és petrezselyemmel. Öntök hozzá zsemlemorzsát és forró levesbe kiszaggatom.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Levesbetétek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Grízgaluska 5 - OK
Grízgaluska 5 - OK

1. 1 egész tojás és annyi búzadara amennyit könnyedén tudunk eldolgozni bele. 2. Só, bors, egy-két csepp olaj. 1/2 órát álljon azután teáskanálnyi mennyiségeket szaggatunk a fo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Anita
Csipetke
Csipetke

A tojást egy tálba ütjük, majd megsózzuk. Elkezdjük adagolni hozzá a lisztet, először csak 3 kanállal, közben összegyúrjuk a tésztát. Akkor jó, ha aránylag kemény a tészta. Majd e...

Elkészítési idő: 15 p
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
TÖLTELÉK HÚSLEVESBE
TÖLTELÉK HÚSLEVESBE

A szikkadt kenyér szeleteket vízbe, vagy tejbe áztatom. Jól kinyomkodom, egy nagyobb tálba helyezem. A tojásokat hozzáadom. A hagymát apróra vágom, olajon vagy zsíron megfonnyaszt...

Elkészítési idő: 1 óra 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Gombagaluska - OK
Gombagaluska - OK

1. 1 kis fej reszelt vöröshagymát 2 deka vajon megpirítok és 10 deka apróra vágott gombát beleforgatok. 2. Borsikafűvel fűszerezve kb. 4 percig párolom. 3. Ezután 1 tojást...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk