8 szelet karaj
10 dkg füstölt szalonna
4 db paprika
4 db paradicsom
2 db uborka
2 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors, őrölt kömény, pirospaprika
A tepsit kibéleltem vékonyra vágott szalonnaszeletekkel, ráfektettem a sóval, borssal, őrölt köménnyel ízesített karajszeleteket, majd a karikára vágott hagymát, paprikát, paradicsomot, uborkát és apróra vágott fokhagymát ráhalmoztam a húsok tetejére. Alufóliával letakartam és egy órát sütöttem 180 fokos sütőben. Rizslisztből készült nokedlival tálaltam
A gombát megtisztítjuk, ha kisebb, akkor negyedeljük, ha nagyobb, szeleteljük. Az újhagymát felkarikázzuk, a húsos paprikát szeletekre, majd csíkokra vágjuk, a fokhagymát meghámozz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldség mixet és a rizst megfőzzük, a csirkemellet sózzuk, fűszerezzük, kevés kókuszolajon megpirítjuk. Az egészet egy tálban összekeverjük a tojással elkevert, fűszerezett tejfö...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA krumplit megmossuk és héjában megfőzzük, majd ha kihűlt meghámozzuk. Az apróra vágott vöröshagymát olajon üvegesre pároljuk és hozzáadjuk a darált húst, amit fehéredésig sütünk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paprikákat magházától megtisztítjuk. Egy könnyebb módszer, hogy a száránál fogva befelé nyomjuk, és ekkor egy mozdulattal, kés nélkül tudjuk eltávolítani a csumát. A rizst félig...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: Könnyű