50 dkg mirelit kukorica (lehet konzerv, vagy friss főtt kukorica)
1 kis fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
só
olaj vagy vaj ( ki hogyan szereti)
1 kis doboz tejföl
majonéz, mustár
só, bors, csipet cukor
A zsiradékra dobom az apróra vágott hagymát, fokhagymát, majd hozzákeverem a kukoricát, sózom és fedő alatt egy pár percig párolom, ha elkészült kihűtöm. (Én még egy kevés cukorral izesítem)
Kikeverem a majonézes mártást és hozzáadom a kukoricát és jól lehűtöm.
Die Nudeln im Salzwasser al dente kochen und kalt abschrecken. In der Zwischenzeit den Tofu klein würfeln und in großzügig geschmacksneutralem Öl scharf anbraten, bis er etwas bra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy edényben keverjük össze a tejszínt, a cukrot, az ecetet, a sót, a borsot és az apróra vágott fokhagymát. Tegyük félre, hagyjuk picit, hogy összérjenek az ízek. A uborkát mos...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA franciasaláta zöldségkeveréket sós vízben megfőzzük. A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk. A tejfölt kikeverjük a majonézzel, citromlével, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. B...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA répát és a sajtot vékony szálúra lereszeljük. A fokhagymát összetörjük, elkeverjük a majonézben, majd beleforgatjuk a répát és a sajtot. Azonnal fogyasztható.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű