• 1,5 kg sertéscomb
• 2 fej fokhagyma
• 1 kanál só
• 1 kávéskanál őrölt bors
• 1 mokkáskanál köménymag
• 50 dkg zsír
A fokhagymát megtisztítjuk. A húst befűszerezzük.
A sertéscombot egy lábasba tesszük a fokhagymával, zsírral és a köménymaggal. Annyi vizet öntünk rá, hogy félig ellepje és fedő alatt el kezdjük főzni. Ha a vizet kezdi elfőni, azt folyamatosan pótoljuk, amíg a hús puhulni kezd.
Amint a víz teljesen elpárolog róla, szép pirosra sütjük
A csibemellfilét középen ketté, keresztben 3-3 korongra vágjuk. Az összes megmosott, megtörölgetett húst gyengén kiverjük, sóval, borssal, majoránnával, őrölt köménnyel megszórjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes• Olajon megdinszteljük az apró kockára vágott vöröshagymát. • Ha egy kicsit kihűlt, akkor hozzáadjuk a darált húshoz, rányomjuk a fokhagymát, ráütjük a tojásokat is. • A szikkad...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cigánypecsenye tarjából készítve a legfinomabb. Annyi vékony szelet szalonnát szelek amennyi szelet húst készítek, majd bevagdosom őket. A szalonnákat beleteszem egy tányérba é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz előzőleg lehártyázott sertésszűzet ízlés szerint borsozzuk és bekenjük mustárral. 2 órát állni hagyjuk szobahőmérsékleten. 160-170 C-ra előmelegítjük a sütőt. Közben a húst f...
Elkészítési idő: 30 PERC Nehézség: Könnyű