2 kg kacsa
2 db birsalma
2 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors, majoranna
A kacsát kívül-belül megsózom, borsozom, a belsejét megszórom majorannával, a mellén bevagdosom a bőrét, és beleteszem a négyfelé vágott, kicsumázott birsalmát.
A tepsibe rácsra teszem a kacsát, körbe rakom negyedekre vágott hagymával, fokhagymával. vizet öntök alá, lefedem alufóliával és 220 fokon puhára párolom. Amikor megpuhult leveszem az alufóliát és ropogós, pirosra sütöm. A sütési idő: kb. 3 óra.
Összekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba. Tepsibe szor...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA csirkemellet felvágjuk szeleteke, és nagyon kicsit kiklopfoljuk. Sózzuk,borsozzuk. A csirkemell szeleteket bekenjük a krémsajttal, és 1 órára hűtőben pihentetjük....
Elkészítési idő: 15+ 15 perc Nehézség: KönnyűA cukkinit, a parasztkolbászt és a sonkahagymát karikákra, a csirkemellet és a többi hozzávalót kockákra vágjuk. A húst sózzuk, befűszerezzük, és állni hagyjuk 15-20 percet. A c...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKuracie prsia prerežem , rozložím , naklepem , osolím , okorením. Syrokrém narežem na pásyky a poukladám na prsia. Salám nakrájam na pásiky a rozložím na mäso. Eidam potruhám a ro...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű