50 kg csirkemáj
50 kg zsír (liba, kacsa, sertés, ki mit szeret)
1-2 fej hagyma
4-5 gerezd fokhagyma
bors
majoranna
pici só
A feldarabolt hagymát a zsírral felteszem dinsztelődni.Meleg zsírba fektetem a májat.Mikor a külseje kicsit kivilágosodik lejjebb veszem,lazán lefedem,hogy ne fröcsköljön.Nézegetem időnként.Teszek beleborsot, majorannat, a fokhagymát belereszelem.Addig sütöm,míg szétvágásnál láthatóan átsült.Beleteszek kis sót,,hagyom kihűlni, majd összetöröm és egy tálban a hütőbe rakom. Friss-, piritos kenyérrel, paradicsommal, paprikával nagyon finom.
A megtisztított és felaprított spárgát sóval és rozmaringgal fűszerezett víz gőzében megpárolom, majd lehűtöm. Közben a paradicsomot kisebb kockákra vágom, enyhén megsózom, megl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie äußeren Blätter des Chinakohls entfernen, Kohl längs vierteln und unter fließendem Wasser abspülen. Die Viertel in Streifen schneiden. Zwiebel schälen und Paprika putzen. Zwie...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kenyeret kettévágjuk, és kibelezzük. A löncshúst, a tojást és a savanyú uborkát felkockázzuk. A löncshúst a sajttal és a kenyér belével összegyúrjuk annyi mustárral és margarinn...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA diétás tésztát forrásban lévő, sós vízben kifőzzük, leszűrjük. Amíg a tészta fő, vékony csíkokra vágjuk a megmosott paprikákat és a lila hagymát. A majonézt egy tálban simára k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű