1 kis fej kelkáposzta
2 db répa
1 db karalábé
kókuszzsír
1 vöröshagyma
pirospaprika
kakukkfű
só, bors
A kókuszzsíron megpirítjuk a vöröshagymát. Rátesszük az apróra vágott karalábét, karikázott répát. Együtt pároljuk. A vége felé beletesszük az apró darabokra szeletelt kelkáposztát és fűszerezzük.
Az egyik oldalába beleturmixolunk botmixerrel, majd beletesszük a karikára vágott virslit.
Pár perc összeforralás után tálalható.
Karalábé helyett lehet zeller, kelkáposzta helyett kelbimbó vagy brokkoli. Karfiollal is ugyanilyen finom.
Ha valaki kedveli tehet bele kókuszkrémet.
1. A húst apró kockákra vágjuk, a hagymákat felaprítjuk. A vajat megolvasztjuk, megpároljuk rajta a vöröshagymát, majd hozzáadjuk a póréhagymát is. Átforgatjuk, végül hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: KözepesA hagymát apróra vágjuk, zsiradékon megpároljuk. Utána megy rá az apróra vágott csirkemáj - igazából csak széthúzgálom. Megpirítjuk. Tűzről levéve aprított petrezselyem (minél több...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyűmegpucolt, felkockázott hagymát olajon megdinszteljük. Rátesszük a szeletelt gombát, sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük, és puhára pároljuk. Hozzáadjuk a sajtkrémet, és csomóme...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk, karikára vágjuk. Kevés zsiradékon puhára pároljuk a vöröshagymát, és hozzáadjuk darabolt zöldségeket. Picit együtt pároljuk, majd meghintjük kevés lis...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű